Alle vestigingen van het Erasmus College

Locaties

Het Erasmus heeft twee vestigingen, in Eindhoven en Maastricht. Twee scholen waarin we een prettige en veilige leeromgeving hebben gecreëerd, waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Met onze teams van kwaliteitsdocenten met passie voor hun vak staan wij elke dag klaar om onze leerlingen het beste onderwijs te geven. Nieuwsgierig? Iedereen is welkom om eens te komen kijken!

Vestiging Eindhoven

Deze vestiging vind je even buiten het centrum van de stad die groot werd door industrie en innovativiteit. Een stad die nog altijd springlevend is en altijd in ontwikkeling. Een inspirerende plek en dat voel je in ons prachtige gebouw.

Denk je erover om je bij het Erasmus in te schrijven? Maak kennis met ons op een van onze Open Dagen, of plan een adviesgesprek met ons in.

Erasmus College Eindhoven
Rector: Barbara Suijkerbuijk

Barbara
Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven
(routebeschrijving)

Tel.:       040 – 251 81 14
Fax:       040 – 251 01 44
E-mail:  info@erasmuscollege.com

Vestiging Maastricht

Onze vestiging in Maastricht staat op de markt, midden in het centrum. Een prachtige locatie, op een steenworp afstand van de bedrijvigheid van het Vrijthof. Eveneens een inspirerende stad, waar industrie en kenniseconomie zorgden voor een enorme groei. En waar het bruist van de horeca en levendigheid.

Denk je erover om je bij het Erasmus in te schrijven? Maak kennis met ons op een van onze Open Dagen, of plan een adviesgesprek met ons in.

Erasmus College Maastricht
Rector: drs. Simone van Raak

Simone van Raak - Rector Erasmus Maastricht

Parallelweg 45C
6211 BD Maastricht
(routebeschrijving)

Tel.:       043 – 356 00 40
Fax:       043 – 321 60 99
E-mail:  info@erasmuscollege.com

Algemeen secretariaat

Op onze vestiging in Eindhoven is tevens ons algemeen secretariaat gevestigd. Daar kun je altijd terecht met vragen, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een adviesgesprek, via  040 – 251 8114 of info@erasmuscollege.com.