Maak kennis met het Erasmus college

Maak kennis

De keuzen voor een school is een belangrijke keuze. Zijn de docenten goed? Zul je je er thuis voelen? Krijg je er de begeleiding die je nodig hebt? En kun je straks wel de vervolgopleiding van jouw keuze gaan doen? Allemaal vragen waar je antwoord op wilt.

Ontmoet ons

Maak kennis met het Erasmus! Een school waar elke leerling aandacht en persoonlijke begeleiding krijgt. Een school die er samen met jou voor gaat zorgen dat je slaagt. Maar ook dat je een fijne tijd hebt. Want dat is ook ons doel. Alleen dan hebben we 100% succes bereikt. Op de volgende manieren kun je met ons in contact komen:

Open Dagen
Wil je meer weten over het Erasmus en de mogelijkheden? En wil je ook de sfeer proeven op onze school, door ons gebouw lopen en de docenten ontmoeten? Op allebei onze vestigingen organiseren we Open Dagen. Schrijf je in en kom langs!

Proefstudeerdag
Denk je eraan om je bij ons in te schrijven? Tijdens de proefstudeerdag kun je kennis maken met Erasmus. Je neemt deel aan de lessen, kunt vragen stellen aan docenten en de rector en je proeft de sfeer in het gebouw. Als je wilt komen proefstuderen, neem dan contact met ons op en dan plannen we in samenspraak met jou een datum.

Persoonlijke kennismaking
Heb je specifieke vragen over het Erasmus? Of over wat het beste is voor jou? Twijfel je of het verkorte programma iets voor je is? Dan kan het goed zijn om een persoonlijk adviesgesprek in te plannen. Als je je aanmeldt, nemen wij contact met je op om jou en je ouders uit te nodigen.

Brochure aanvragen
Wil je meer informatie over het Erasmus? Alles lezen over wat wij allemaal doen en hoe onze opleidingen eruit zien? Vraag dan onze brochure aan.

Direct aanmelden
Ben je eruit? Is het Erasmus echt de school voor jou? Top! Meld je dan hier direct aan! Dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. En stippelen we samen jouw ideale route uit. Tot snel!