Vraag een adviesgesprek aan bij het Erasmus college

Online adviesgesprek

Natalie van Rooij (Relatiebeheer): “Voor al je vragen kun je terecht bij mij, maar het is ook mogelijk om met een leerling te spreken die de opleiding volgt. Ik ben telefonisch, via whatsapp of videocall (facetime) te bereiken op telefoonnummer: 06-25092386. Per mail ben ik bereikbaar via: n.vanrooij@notenboom.nl.

Wil jij later instromen bij een opleiding van het Erasmus College? Bijvoorbeeld omdat de huidige school niet goed bij je past en je verwacht dat je bij het Erasmus College meer op je plek zit?

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan is het goed om eens met elkaar kennis te maken. In een persoonlijk adviesgesprek praten we over jouw doelen en wensen en over de mogelijkheden van het Erasmus. Ook kijken we naar wat voor leerling je bent en wat voor begeleiding je nodig hebt. We zetten alles op een rijtje en geven je een vrijblijvend studieadvies.

Jouw adviesgesprek bij het Erasmus

Op allebei onze vestigingen kun je een persoonlijk gesprek aanvragen. Dat gesprek heb je met de rector van de vestiging van jouw keuze. Indien je snel de mogelijkheden met ons wilt bespreken, is het raadzaam om telefonisch contact met ons op te nemen.

Rector van het Erasmus in Eindhoven: Barbara Suijkerbuijk
Tel. 040 – 251 81 14

Rector van het Erasmus in Maastricht: Simone van Raak
Tel. 043 – 356 00 40

Meld je aan

Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met je op om jou en je ouders uit te nodigen voor een adviesgesprek.