Direct inschrijven op het Erasmus college

Inschrijven

Natalie van Rooij (Relatiebeheer): “Voor al je vragen kun je terecht bij mij, maar het is ook mogelijk om met een leerling te spreken die de opleiding volgt. Ik ben telefonisch, via whatsapp of videocall (facetime) te bereiken op telefoonnummer: 06-25092386. Per mail ben ik bereikbaar via: n.vanrooij@notenboom.nl.

Een opleiding volgen aan het Erasmus, is de basis voor je toekomst. Wij zorgen ervoor dat je je hier thuis voelt, dat je je optimaal kunt ontwikkelen en dat je de juiste begeleiding krijgt als je die nodig hebt. Je krijgt les in een kleine klas, van de beste leerkrachten en je leert om zelfstandig en gestructureerd te studeren. Het kan zijn dat jij je naast school ook nog wilt inzetten voor sport, kunst of muziek. Dan zorgen wij ervoor dat jouw lesrooster daarop aangepast wordt. Met 100% aandacht van ons en 100% inzet van jou moet dat een succes worden. Samen zorgen we ervoor dat je slaagt!

Ben je er klaar voor?

Ben jij al helemaal overtuigd en wil je je direct inschrijven bij het Erasmus? Geweldig! Je kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen. Je ontvangt het inschrijfformulier dan per mail. De student en/of ouder(s)/verzorger(s) dienen voor inschrijving te hebben kennisgenomen van de algemene voorwaarden. Deze staan vermeld op de achterzijde van het inschrijvingsformulier.

Je vult het formulier in en stuurt het op naar dit adres:

Erasmus College
Antwoordnummer 10235
5600 VB Eindhoven

Intakegesprek

Wanneer je het formulier opstuurt en je hebt nog geen intakegesprek gehad, word je altijd uitgenodigd voor een gesprek met de rector van de betreffende vestiging in Eindhoven of Maastricht. Je kunt ook zelf bellen met het algemeen secretariaat of met de vestiging van jouw keuze om een afspraak te maken:

Algemeen secretariaat: 040 – 251 81 14.
Erasmus College Eindhoven: 040 – 251 81 14.
Erasmus College Maastricht: 043 – 356 00 40.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Tot snel!