Open dagen bij het Erasmus college

Open Dagen


Natalie (Relatiebeheer): “Wij houden de berichtgeving over het coronabeleid nauwlettend in de gaten en geven gehoor aan de adviezen van het RIVM, de GGD en de Rijksoverheid. De leerlingen volgen de lessen nu vanuit huis.

Uiteraard ben ik telefonisch, via whatsapp of videocall (facetime) te bereiken op telefoonnummer: (06)-25092386. Per mail ben ik bereikbaar via n.vanrooij@notenboom.nl.

Met de beste begeleiding en gedreven docenten kom je verder! Daarin zijn wij sterk, want keer op keer worden we als TOP-opleiding beoordeeld. Wij bieden jou de maatwerkondersteuning die je nodig hebt. Van deelcertificaten om door te kunnen naar een vervolgopleiding, tot een compleet afgeronde opleiding op jouw niveau. We helpen je bij je ontwikkeling. Je krijgt bij ons het leren onder de knie en een winnaarsmentaliteit om te slagen.

Onze Open Dagen in Eindhoven en Maastricht

Op allebei onze vestigingen organiseren we regelmatig Open Dagen / Inloop-momenten. Tijdens deze momenten leggen we jou en je ouders alle voordelen van studeren aan het Erasmus uit. Daarnaast geven we je advies waarin we jouw persoonlijke route naar het diploma uitstippelen. En dat advies is geheel vrijblijvend! Schrijf je via onderstaand formulier in voor de open dag / inloop-momenten.

Datum
Aanvang

Een bezoek brengen is altijd mogelijk, wij komen graag met jou in contact. Vul het adviesgesprek formulier in.

Routebeschrijving naar het Erasmus in Eindhoven.

Routebeschrijving naar het Erasmus in Maastricht.