Open Dagen

Een spannend moment: van de basisschool naar de middelbare school. Je wilt graag de goede keuze maken. Want het is belangrijk dat je je thuis voelt op de school en dat het onderwijs bij je past. Dat je de juiste begeleiding krijgt en dat je over een aantal jaren de vervolgopleiding van je keuze kunt gaan doen. Tijdens onze Open Dagen kun je echt de sfeer proeven op onze scholen in Eindhoven en Maastricht. Je loopt door het schoolgebouw, kunt de leslokalen zien en onze docenten ontmoeten. Ben jij nieuwsgierig naar het Erasmus? Schrijf je dan in voor een van onze Open Dagen. Je bent van harte welkom!

Onze Open Dagen in Eindhoven en Maastricht

Op allebei onze vestigingen organiseren we regelmatig Open Dagen. Tijdens die dagen leggen we jou en je ouders alle voordelen  van studeren aan het Erasmus uit. Daarnaast geven we je advies waarin we jouw persoonlijke route naar het diploma uitstippelen. En dat advies is geheel vrijblijvend! Schrijf je via onderstaand formulier in voor de open dag. De volgende Open Dagen staan gepland:

In de zomerperiode organiseren wij geen Open Dagen meer, maar je kunt voor allebei onze vestigingen een persoonlijk gesprek aanvragen. Dat gesprek heb je met de rector van de vestiging van jouw keuze. We bespreken wat bij jou past en waar je interesse ligt. Ook kijken we naar wat voor leerling je bent en wat voor begeleiding je nodig hebt. Aan de hand hiervan krijg je een persoonlijk studieadvies.

Datum Open Dag  Aanvang
10 november 2018 11.00 uur tot 13.00 uur

 

Routebeschrijving naar het Erasmus in Eindhoven.

Routebeschrijving naar het Erasmus in Maastricht.