Over ons | Erasmus College

Over ons

Het Erasmus is een particuliere onderwijsinstelling. In een veilige en gestructureerde omgeving begeleiden we onze leerlingen naar het eindexamen vmbo, havo en vwo. De nadruk in onze school ligt op persoonlijke ontwikkeling, kennisvorming en zelfontplooiing. Daarom bieden wij al onze leerlingen 100% aandacht en begeleiding. En natuurlijk willen we ook dat je middelbareschooltijd leuk is. Want er is meer dan school. We zijn oprecht geïnteresseerd: hoe zie jij je toekomst? Wat doe je naast school? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je doelen gaat halen? Samen werken we hard aan het grootste doel: jouw diploma. Daarmee kun je straks alle kanten mee op. Het Erasmus is de basis van jouw toekomst.

Waarom kiezen voor particulier onderwijs bij het Erasmus?

Het particuliere onderwijs van het Erasmus kenmerkt zich door onderwijs in kleine klassen, van toegewijde kwaliteitsdocenten, met veel individuele begeleiding. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het Erasmus de beste keus is voor jou:

  • Je wilt les in kleine klassen met sterke individuele begeleiding
  • Je wilt je naast school ook inzetten voor sport, muziek of kunst
  • Je hebt een specifiek doel voor ogen en hebt daar intensieve begeleiding bij nodig
  • Je bent op een andere school gezakt en wilt een betere begeleiding naar de examens toe
  • Je wilt zo snel mogelijk je diploma halen

Het Erasmus kent twee onderwijsstromen: het Erasmus Lyceum en het Erasmus College. Op het Erasmus Lyceum volg je regulier middelbaar onderwijs, van brugklas tot eindexamenklas. Op het Erasmus College kun je een versneld traject volgen. Je doet de laatste twee schooljaren in één jaar.

Samen zorgen we ervoor dat je slaagt!

Op het Erasmus leer je zelfstandig, gestructureerd en op tempo te studeren. Dat kan onder begeleiding in onze studiezaal. Werk je goed door? Dan ben je als je van school thuiskomt ook echt vrij. Deze actieve houding en studievaardigheden komen je ook van pas bij je vervolgstudie op het mbo, hbo of de universiteit. Ben jij bereid inzet en motivatie te tonen? En beschik je over flink wat doorzettingsvermogen? Dan kan je schooltijd op het Erasmus alleen maar een succes worden. Wij doen in elk geval ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat je slaagt!

* Het Erasmus College Nederland maakt deel uit van Business School Notenboom, particulier opleidingsinstituut in MBO-, AD- en Hbo-opleidingen.