100% Aandacht - Erasmus College

100% Aandacht

Het Erasmus heeft aandacht voor jouw schoolresultaten en zal je daarin zo veel mogelijk begeleiden. We kijken samen met jou naar het beste vakkenpakket en naar de extra begeleiding die we je kunnen geven, waar nodig. Daarnaast hebben we ook alle aandacht voor alles wat jou nog meer interesseert en stimuleren we ook je verdere ontwikkeling daarin. Ben je goed in sport, kunst of muziek en heb je daar meer tijd voor nodig? We passen je studierooster er op aan. Onze aandacht helpt jou je doelen te bereiken, binnen en buiten school.

Ik wil heel graag geneeskunde gaan studeren na mijn VWO-opleiding. Ik ben overgestapt naar het Erasmus na VWO 5 omdat kort daarvoor was geconstateerd dat ik dyslexie had. De begeleiding bij dyslexie op het Erasmus is heel goed en daarbij kon ik op mijn vorige school Frans niet laten vallen. Op het Erasmus kon dat wel en door twee jaar in één te doen, verlies ik geen tijd.

Model
Vanaf mijn dertiende doe ik modellenwerk. Dat is best hard werken want ik moet er voor zorgen dat mijn conditie en lichaam altijd in goede vorm zijn. Je leert ook veel van model zijn, zoals doorzettingsvermogen en gaan voor resultaat. Hard werken om iets te bereiken. Dat komt me ook goed van pas op school, het is ook best hard werken maar mijn diploma en de kans om verder te studeren zijn dat zeker waard!

100pct_aandacht_foto

Angelina – VWO 5/6
Fashion model – De Boekers