100% Begeleiding - Erasmus College

100% Begeleiding

Welke opleiding je ook kiest binnen het Lyceum of het College, de begeleiding is er overal 100%. En eigenlijk nog meer. Naast het klassikale onderwijs speelt namelijk ook onze begeleiding een grote rol. We hebben diverse ondersteunende programma’s om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je proefwerken en je eindexamen. Daarnaast is er dus ook nog alle ruimte voor extra hulp of begeleiding.

Ik zit in het laatste jaar van de HAVO en moet nog in 2 vakken examen doen, de andere 4 vakken heb ik vorig jaar al afgesloten. Op mijn vorige school moest ik alles maar alleen uitzoeken maar hier op het Erasmus is er echt veel ondersteuning. Ik kende het Erasmus al omdat mijn broer er ook op zat. Dat leek mij toen ook wel wat. Ik ben blij dat ik ben overgestapt. De leraren kennen me bij naam en ze zijn echt geïnteresseerd in mij. Ze helpen me waar mogelijk zodat ik mijn diploma kan halen.

Toekomstmuziek
Na de HAVO wil ik creatieve therapie gaan studeren in Nijmegen. Daaronder valt ook muziektherapie. Ik ben altijd bezig met muziek, speel al vanaf mijn 9e gitaar. Muziek is geweldig en daar moet je andere mensen mee kunnen helpen. Dat wil ik graag. Ik schrijf sinds een tijdje ook eigen nummers en zing die ook, samen met een vriendin. Klinkt best goed al zeg ik het zelf en binnenkort willen we wat nummers laten horen aan platenmaatschappijen. Wie weet!

100pct_begeleiding_foto

Frédéric – HAVO 5
Gitarist van de band The Green Fly