100% Coaching - Erasmus College

100% Coaching

Welke opleiding je ook bij ons volgt, onze begeleiding is altijd 100%. We vragen van jou 100% inzet en motivatie en samen werken we aan jouw successen. Wij coachen jou in je studie en adviseren je op elk gebied, waar jij behoefte aan hebt. Ons coachen bestaat uit een duwtje in de rug, als jij het even nodig hebt. Je weet dat er altijd iemand is die je naar wil luisteren en je wil adviseren. Iedereen heeft behoefte aan een coach, van minister president tot topsporter. Dus jij ook. Wij bieden je die mogelijkheid.

Na HAVO 3 op een andere school ben ik ingestroomd op HAVO 4 van het Erasmus. Ik wilde graag naar het Erasmus omdat de begeleiding hier heel goed is. Al mijn huiswerk doe ik op school en als ik thuis kom, ben ik dus klaar met alles. Dan kan ik lekker met mijn paard gaan trainen.

Iets met paarden…
Ik heb iets met paarden ja. In de zomer heb ik het RABO Talentenplan gewonnen, de prijs voor jonge ruiters met ambitie. Als prijs mocht ik o.a. een dagje naar de wedstrijden in Ermelo en heb daar ook Anky van Grunsven ontmoet. Echt leuk! Ik heb zelf ook dressuur gereden maar ben nu pas geleden overgestapt naar springen. Dat vind ik spannender. Ik wil hierin ook graag wedstrijden rijden. Ik weet in ieder geval dat ik later ook graag iets met paarden blijf doen. Misschien ook in mijn werk, zoals een eigen transportbedrijf voor wedstrijdpaarden of zo. Maar rechten vind ik ook heel leuk… Dus dat wordt nog een lastige keus…

Alles wat ik nodig heb bij paardrijden, komt ook van pas op school. Secuur en met beleid bezig zijn, rustig en geduldig blijven, veel trainen en werken naar een einddoel, waarbij ik ook wat hindernissen moet nemen. De hindernissen op het Erasmus lijken een stuk minder hoog dan die op de vorige school maar dat komt denk ik door de goede begeleiding.

100pct_coaching_foto
Inge – Havo 4
Springruiter