100% Persoonlijk - Erasmus College

100% Persoonlijk

Het Erasmus is een veilige omgeving, waar iedereen je wel bij naam kent. Je loopt bij ons niet verloren, we vangen je juist op en helpen waar nodig. Onze kleine klasjes maken het mogelijk dat onze docenten zich wel voor jou persoonlijk interesseren. We volgen je studieresultaten op de voet en kunnen daarom snel handelen als je extra ondersteuning of een herhaling van vakken nodig hebt. Bij ons ben je iemand, geen nummer.

Het fijne aan het Erasmus vind ik de studie- uren. Als je vrij bent tussen lessen, ga je naar de studiezaal en daar kan je goed studeren. Op mijn vorige school hingen we dan maar wat rond, nu doen we iets en dat scheelt veel tijd ’s avonds thuis!

Toekomstplannen
Ik doe het VWO 5/6 in twee jaar maar dan met 4 vakken per jaar. Zo kan ik mijn aandacht beter bij de vakken houden, meer focussen. Na het VWO wil ik beginnen met tandheelkunde. Dat lijkt me echt een geweldige studie dus ik wil nu zo snel mogelijk mijn diploma halen om daar te kunnen starten.

Vrije tijd
Rugby is mijn sport. Door de drukte op school nu speel ik op een lager niveau dan eerst maar het is nog steeds leuk. Ik leer er ook veel van, zoals doorzettingsvermogen, focussen en om hard te zijn voor mezelf. Dat zijn dingen waar ik ook iets aan heb op school en straks bij mijn studie en werk. Op het Erasmus begrijpen ze dat mijn sport belangrijk voor me is. Ze snappen dat omdat ze mij kennen en begrijpen.

100pct_persoonlijk_foto

Max – VWO 5/6
Rugby – The Oisterwijk Oysters