100% Professioneel - Erasmus College

100% Professioneel

Het Erasmus is een veilige omgeving, waar iedereen je wel bij naam kent. Je loopt bij ons niet verloren, we vangen je juist op en helpen waar nodig. Onze kleine klasjes maken het mogelijk dat onze docenten zich wel voor jou persoonlijk interesseren. We volgen je studieresultaten op de voet en kunnen daarom snel handelen als je extra ondersteuning of een herhaling van vakken nodig hebt. Bij ons ben je iemand, geen nummer.

Nadat ik mijn MAVO diploma had gehaald wilde ik graag HAVO doen. Geweldig dat het hier op het Erasmus College snel kan met de laatste twee jaar in één. Na de HAVO wil ik graag een HBO-opleiding doen maar ik weet nu nog niet precies welke. Het wordt in ieder geval iets met een economische richting.

Persoonlijke begeleiding
De persoonlijke begeleiding van het Erasmus is echt geweldig. Je kunt altijd bij iedere leraar terecht, zij maken meteen tijd voor je vrij als je daar behoefte aan hebt.

IJshockey
IJshockeyen is mijn sport. Ik speel competitie in Tilburg. De trainingen pasten afgelopen seizoen precies in mijn lesrooster maar anders had ik mijn rooster daarop kunnen aanpassen. Echt cool dus.

100pct_professioneel_foto
Bart – Havo 4/5
IJshockey – Tilburg Trappers