100% Resultaat - Erasmus College

100% Resultaat

Het Erasmus gaat voor 100% resultaat, namelijk jouw diploma of ontbrekende certificaten. We bieden je alle begeleiding en ondersteuning waar nodig, zodat jij in een op jou aangepaste tempo je diploma of certificaten haalt.
Dit kan op VMBO-TL, HAVO en VWO-niveau, in regulier of versneld onderwijs (twee jaar in één). Ook is het mogelijk examen te doen op meerdere niveaus (bijvoorbeeld 3 vakken op HAVO-niveau en de overige vakken op VWO-niveau).

Meerwaarde
Daarnaast leer je bij ons ook studeren en plannen, onmisbare vaardigheden voor jouw vervolgopleiding. Je leert zelfstandig, gestructureerd en per vak in jouw eigen tempo te werken. We doen dit door les te geven in kleine groepjes met individuele aandacht in een veilige omgeving. Onze docenten zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat je alleen maar les krijgt van de beste leerkrachten die er zijn. Zij willen het beste uit jou halen en grijpen met alle plezier even terug op de leerstof, als dat nodig mocht zijn. Blijven zitten is bij ons geen optie. Een persoonlijke studiecoach begeleidt je tijdens je gehele studie en helpt je bij je keuze van de juiste vervolgopleiding. Zodat je daar ook grote kans maakt op het beste resultaat.