Mevr. Cobbenhaegen - Erasmus College

Mevr. Cobbenhaegen

Nadat ik 2012 telefonisch contact opgenomen had met het Erasmus College kon op zeer korte termijn een afspraak worden gemaakt.

Tijdens dit hartelijke gesprek werd e.e.a. zeer duidelijk uitgelegd en hadden we direct het gevoel dat dit de school was die bij Joep zou passen.

Met het VWO diploma nu bijna op zak en aangenomen bij Universiteit Maastricht (Science Programme) kijken we terug op 2 succesvolle jaren waarbij de zeer duidelijke structuur, de grote persoonlijke aandacht en de geweldige begeleiding van iedereen die betrokken is bij deze school zeer aanstekelijk werkt.

De keuze voor onze jongste zoon Luc was in 2013 dan ook snel gemaakt, hij hoopt volgend jaar zijn HAVO diploma te behalen en is door de switch van het reguliere onderwijs naar het Erasmus College weer helemaal opgebloeid, gemotiveerd en heeft weer zin gekregen om te studeren.

De kwaliteit van het onderwijs is hoog door zeer gemotiveerde en ervaren docenten, een informele sfeer, kleine groepen en korte rechtstreekse communicatielijnen, alle afspraken worden perfect nagekomen. Als ouder ben ik heel blij dat ik destijds deze keuze heb gemaakt en de mogelijkheid had om deze keuze te kunnen maken.

Deze investering in een toekomstige studie c.q. carrière is zeer zeker de moeite waard,  ze zullen het uiteindelijk toch zelf moeten doen maar de benodigde goede, solide basis is hiermee in ieder geval gelegd.

Mevr. Cobbenhaegen