Uit enquêtes - Erasmus College

Uit enquêtes

”Mede door het Erasmus College heb ik mijn zonen op zien groeien tot volwassen mannen die weten waar ze voor staan en welke keuze te maken. Ik vind het erg jammer dat privé-onderwijs niet voor ieder kind weggelegd is. Zeker voor kinderen die net niet mee kunnen in het reguliere onderwijs. Ik zou haast zeggen dat jullie een extra taak hebben om van begeleiding en les een workshop/cursus te maken voor docenten uit het reguliere onderwijs. Veel succes!”


”Veel respect voor de inzet en veelal menselijke benadering van de leerlingen, die door hun diverse problemen niet voor niets deze bijzondere schoolopleiding hebben moeten volgen. Erkentelijk voor de behaalde resultaten. Aanrader!”


”Wij kunnen beamen wat de decaan van de vorige school van onze zoon zei over deze vorm van onderwijs, het is onderwijs  zoals onderwijs moet zijn. Met aandacht voor de leerling als student en mens en scholing van kwaliteit.

Wij ervaren de school als zakelijk zonder afstandelijk te zijn en betrokken zonder sentiment.

Onze zoon heeft niet alleen zijn motivatie hervonden, ook zichzelf. Het heeft geleid tot een zelfstandigheid en evenwicht die verloren leken te zijn gegaan.

Hij is ambitieus geworden nu hij heeft mogen ontdekken waar zijn eigen kracht ligt en hij gestimuleerd is daarin. Met dank.”


”Wij zullen uw school bij derden positief aanbevelen.

Mevr. van Raak is zeer betrokken bij onze zoon en acteert heel professioneel.”


”Ben zeer tevreden over het Erasmuscollege. Ook de behaalde resultaten blijven zeker niet achter! Ik heb het Erasmuscollege dan ook al diverse malen aanbevolen aan vrienden en kennissen”