Examentraining HAVO bij het Erasmus College

Examentraining HAVO

De laatste periode van je schooltijd, rond de eindexamens, is een spannende periode. Veel leerlingen ervaren stress rond de examens. Heb ik de examenstof wel onder de knie? Wat nu als ze vragen stellen die ik niet kan beantwoorden? De druk om te presteren is hoog. Want je wilt graag slagen en doorstromen naar je vervolgopleiding. Ervaar jij veel stress of ben je onzeker over bepaalde vakken? Dan kan de examentraining havo wat voor jou zijn. Tijdens deze training wordt de examenstof nog eens goed doorgenomen en maak je oefenopdrachten. Veel leerlingen gaan na de examentraining havo zelfverzekerder de examens in en halen hogere punten. Heb jij dat ook nodig? Informeer dan eens naar de mogelijkheden, of schrijf je direct in.

Examentraining havo van het Erasmus

Voor de examentraining havo mogen alle havo-leerlingen van de het Erasmus zich inschrijven. Maar ook leerlingen van buiten onze school zijn welkom om de training te volgen. Tijdens een examentraining havo wordt één vak behandeld. In twee of drie trainingsdagen herhalen we intensief alle eindexamenstof van dat vak. Ook maken we samen oefenopgaven en kun je al je vragen stellen. De examentraining wordt gegeven aan kleine groepen. Zo kunnen we elke leerling intensieve persoonlijke begeleiding geven en ons concentreren op jouw probleemgebieden. De focus van de training ligt op de exameneisen. Het is dus echt de beste voorbereiding op je examen.

Inschrijving en tarieven

Heb jij behoefte aan wat extra begeleiding en oefening voor je examens? Schrijf je dan in voor een examentraining, via het inschrijfformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin worden ook direct de betalingsgegevens vermeld. Je kunt ook bellen met het secretariaat om je aan te melden. Neem dan contact op via 040 – 251 8114.

De tarieven voor de trainingen zijn als volgt:

Twee dagen examentraining: €220,-
Drie dagen examentraining: €315,-

Via het contactformulier kun je inschrijven voor de examentraining.