Examentraining VMBO bij het Erasmus College

Examentraining VMBO

De tweede helft van het laatste schooljaar is aangebroken. Een spannende tijd, want de examens komen eraan! Veel leerlingen vinden deze periode stressvol. Want heb je alle stof wel onder de knie? En wat nu als ze vragen stellen die je niet kunt beantwoorden? De druk om goede cijfers te halen is hoog. Je wilt zelf graag beginnen aan je vervolgopleiding, maar ook je ouders hopen dat je in één keer slaagt. Ervaar jij veel stress door de examens, of ben je onzeker over een bepaald vak? Dan is de examentraining vmbo een goede optie voor jou. Tijdens deze trainingsdagen wordt alle examenstof nog eens goed met je doorgenomen en maak je oefenopdrachten. Veel leerlingen voelen zich na de examentraining vmbo een stuk zekerder en halen betere cijfers. Heb jij dit ook nodig? Vraag dan eens naar de mogelijkheden, of schrijf je direct in.

Examentraining vmbo van het Erasmus

Alle vmbo-TL van het Erasmus kunnen zich inschrijven voor de examentraining vmbo. Maar ook leerlingen van buiten het Erasmus zijn welkom. Er zijn geen toelatingseisen of criteria aan verbonden. Tijdens een examentraining vmbo behandelen in twee of drie dagen één eindexamenvak. We herhalen intensief alle examenstof en we maken samen oefenopgaven. Je kunt ook al je vragen stellen aan de docent. De examentraining wordt in kleine groepen gegeven. Hierdoor krijgt elke leerling veel persoonlijke begeleiding. En kunnen we ons echt concentreren op de problemen waar elke leerling afzonderlijk mee zit.

Inschrijving en tarieven

Heb jij behoefte aan extra herhaling van de examenstof? Wil je graag leren onder begeleiding? Schrijf je dan in voor een examentraining, via het inschrijfformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin worden ook direct de betalingsgegevens vermeld. Je kunt ook bellen met het secretariaat om je aan te melden. Neem dan contact op via 040 – 251 8114.

De tarieven voor de trainingen zijn als volgt:

Twee dagen examentraining: €220,-
Drie dagen examentraining: €315,-

Via het contactformulier kun je inschrijven voor de examentraining.