Examentraining VWO bij het Erasmus College

Examentraining VWO

Het examenjaar kan stressvol zijn. Vooral zodra je richting de examenperiode gaat. Er ligt veel druk om goed te presteren. Je wilt zelf graag slagen, want dan kun je beginnen aan de vervolgopleiding waar je zo naar uitkijkt. Maar ook je ouders willen graag dat je je vwo-opleiding succesvol afsluit. Ben jij onzeker over je kennis over een bepaald vak? Dan is een examentraining vwo misschien wat voor jou. Veel leerlingen gaan na de examentraining vwo zelfverzekerder de examens in. En vaak halen ze ook hogere punten dankzij deze training. Denk jij dat je dat ook nodig hebt? Kom dan eens informeren naar de mogelijkheden, of schrijf je direct in.

Examentraining vwo van het Erasmus

De examentraining vwo is bedoeld voor alle vwo-leerlingen van het Erasmus, maar ook voor leerlingen van andere scholen. De training wordt aangeboden per vak. Je schrijft je dus in voor de vakken waarmee je de meeste moeite hebt. In twee of drie trainingsdagen herhalen we intensief alle eindexamenstof van dat vak. Hierbij leggen we de focus op de exameneisen. We maken samen oefeningen en je kunt al je vragen stellen. De examentraining vwo wordt gegeven in kleine groepen. Daardoor krijgt elke leerling intensieve individuele begeleiding. En kunnen we ons concentreren op jouw specifieke probleemgebieden.

Inschrijving en tarieven

Heb jij behoefte aan extra begeleiding richting de examens toe? Schrijf je dan in voor een examentraining, via het inschrijfformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin worden ook direct de betalingsgegevens vermeld. Je kunt ook bellen met het secretariaat om je aan te melden. Neem dan contact op via 040 – 251 8114.

De tarieven voor de trainingen zijn als volgt:

Twee dagen examentraining: €220,-
Drie dagen examentraining: €315,-

Via het contactformulier kun je inschrijven voor de examentraining.