Examentraining bij het Erasmus College

Examentraining

De periode van de eindexamens is een spannende tijd voor veel leerlingen. Alles wat je de afgelopen jaren geleerd hebt, komt samen in de examens. Het is een periode waar vaak in spanning naartoe wordt geleefd. Om je extra goed voor te bereiden, biedt het Erasmus aanvullende examentrainingen aan. Je herhaalt hiermee intensief alle examenstof, waardoor je goed voorbereid en zelfverzekerd de examens in kunt gaan. Veel leerlingen scoren na onze trainingen ook hogere punten op hun examens. Wil jij dat ook? Informeer dan naar onze trainingen bij je docenten en de schoolleiding, of schrijf je direct in.

Examentrainingen per vak

Je schrijft je in voor examentrainingen per vak. In twee of drie dagen wordt alle eindexamenstof van het betreffende vak herhaald en geoefend. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen en je maakt samen oefeningen zoals ze op het examen zouden kunnen worden getoetst. Onze examentrainingen worden aan kleine groepen leerlingen gegeven, zodat we aan elke leerling intensieve persoonlijke begeleiding kunnen geven.

De tarieven voor onze examentrainingen zijn als volgt:

Twee dagen examentraining: €220,-
Drie dagen examentraining: €315,-

Via het contactformulier kun je jezelf aanmelden voor examentrainingen.

Wanneer je je aanmeldt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook bellen met het secretariaat om je aan te melden voor de trainingen. Neem dan contact op via 040 – 251 8114.

Voor iedereen

Alle eindexamenkandidaten van het vmbo-TL, de havo en het vwo kunnen een training volgen. Dus ook leerlingen van buiten het Erasmus. Er zijn geen toelatingseisen of criteria aan verbonden. Dus twijfel jij over je kennis en vaardigheden van je examenvakken? Informeer dan eens naar de mogelijkheden of schrijf je direct in. Dan kan ook jij met meer zelfverzekerdheid de examen in. En heb je nog meer kans van slagen!