Waarom Erasmus College? - Erasmus College

Waarom Erasmus College?

Toch nog in één jaar je diploma?
Je bent blijven zitten in VMBO 3, HAVO 4 of VWO 5. Je hebt eigenlijk best goede perspectieven, maar je kunt de motivatie niet opbrengen om het hele jaar opnieuw te doen. Met flink aanpakken en extra begeleiding wil je toch nog in één jaar je diploma halen.

Examen overdoen?
Je bent gezakt voor het examen VMBO, HAVO of VWO en je wilt voor alle vakken de hele lesstof van de afgelopen twee jaar grondig overdoen. Of je wilt alleen de vakken overdoen waarvoor je een onvoldoende had.

Je kansen vergroten?
Je bent wel over naar de examenklas voor VMBO, HAVO of VWO, maar je wilt een wijziging in je vakkenpakket. Of je vindt het nodig om de stof van het voorbije jaar voor een of meer vakken nog eens grondig te herhalen, om daarmee je kansen te vergroten.

Opstromen van vmbo naar havo of havo naar vwo?
Je was een goede leerling op je school voor voortgezet onderwijs. Na je VMBO-diploma wil je nu in één jaar een HAVO-diploma behalen, of na je HAVO in één jaar je Vwo-diploma.

Ander profiel?
Je hebt je diploma VMBO, HAVO of VWO al gehaald. Nu wil je toch je vakkenpakket uitbreiden of een ander profiel kiezen, omdat je vervolgopleiding die eisen stelt.

Studeren op maat?
Je hebt behoefte aan een rooster op maat. Bijvoorbeeld omdat je intensief sport.

 

Waarom Erasmus College Nederland?

Herken je jezelf in één van deze omschrijvingen? Dan is het Erasmus College iets voor jou! Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.